Owec Tower As

Sammenslåing av to kontorlokaler til ett, med ny rom- og planløsning.
Ca 300m2 Ferdigstilt vinter 2012

Utførende: Innomhus as
Int. arkitekt mnil: Olga-Sofie Krossøy

Formål: Tilrettelegge for en ny rom- og planløsning som dekker de ulike arbeidsgruppenes behov. Dette ved å tilrettelegge for 4x cellekontor, delvis åpent landskap hvor det er kommunikasjon mellom arbeidsgruppene, 2x møterom, 2 stillerom, spisesone, arkiv/kopirom og garderobe.

Hovedutfordringer: Å skape i det åpne landskap ulike arbeidssoner, hvor skjerming mot støy er et viktig moment, samtidig som kommunikasjonen mellom arbeidsgruppen opprettholdes.
Tenke på hva som møter kunden når han kommer til kontoret, og hvordan må kunden bevege seg gjennom landskapet for å nå møterom.
Ryddig garderobeløsning.
Skjerme kjøkkenet fra kontorlokalene.
Tilrettelegge for en hyggelig spisesone
Skjerme oppbevaring, kopi, div.
Stemningsskapende elementer som gir lokalet litt Owec identitet med slik som tekstiler, bilder,
akkustiske elementer o.l

 

« Se nyere prosjekter

Se tidligere prosjekter »